Onze uitrusting

Trimble s7 Total station

Trimble R8s GNSS Systeem

Camtronics EasySmoker

Trimble R8s GNSS Systeem

Al meer dan 30 jaar bepaalt Trimble de norm op het gebied van positioneringstechniek. De Trimble R8s wordt eenvoudig geïntegreerd met het Trimble S7 total station.

De R8s heeft ingebouwde, krachtige Trimble 360 tracking-techniek, die signalen van alle bestaande en geplande constellaties en aanvullingssystemen ondersteunt.

Trimble s7 Total station

De Trimble S7 biedt het beste van drie werelden, namelijk het meten, fotogrammetrie en scannen, en is dus een uniek instrument.

Dankzij de Trimble SureScan technologie kan het totaalstation snel punten scannen en dit volgens een regelmatige grid. Met deze technologie is het dus mogelijk nog sneller een uniforme dataset te verzamelen en te verwerken. Met de scanfunctie kunnen wij eenvoudig data verzamelen voor 3D-modellen en volumeberekeningen.

Met de Trimble S7 kunnen wij uw project visualiseren met (panorama)foto’s en vlotter werken dankzij de videofuncties van de VISION-camera

Camtronics EasySmoker

Met de EasySmoker rookgenerator kunnen we makkelijk lekkages in leidingen en riolen opsporen, zowel voor leidinglekkage in het huis als een leiding lekkage en riool-lek buiten het huis.

Eveneens is dit toestel geschikt voor het keuren en testen van een gescheiden afvalwater systeem, rioleringen, afvoerleidingen, luchtbehandelingskanalen etc.

Contacteer ons

Kantoor

RIJKBOS 21, 
9620 ZOTTEGEM

Openingsuren

M-V: 8:00 - 18:00